2012. szeptember 11., kedd

31.

A következőket nem én találtam ki. Egy itteni (blogspot-os) blogban olvastam...
  "A Pentagon elismerte, hogy létezik időjárási háború. 2005-ben azt mondta, a US Air Force, hogy "generálni képes csapadékot, ködöt és a viharokat a földön, vagy manipulálni a világűrt", hogy "kitermeljük a mesterséges időjárási viszonyokat egy integrált rendszer-technológiával".
Már 1997 áprilisában kifejezte az akkori amerikai védelmi miniszter,William S. Cohen, hogy a kormányok ellen "tevékeny ökológiai típusú terrorizmus folyik, amelynél elektromágneses hullámokkal megváltoztatják a klímát, földrengéseket idéznek elő, vagy felrobbantanak vulkánokat." Cohen tette ezt nyilatkozatot 1997-ben egy "terrorizmus elleni" konferencián, a tömegpusztító fegyverekről, és az amerikai stratégiáról tájékoztatva, az ő hivatalos minőségében, vagyis mint védelmi miniszter.
Ésszerűtlen azt feltételezni, hogy az Egyesült Államok időjárás/földrengés, háborút vív Kína ellen? Mi a helyzet az USA-Kína kapcsolatokkal?
Amikor két földrengés éri egy órán belül délnyugat-kínát, egyre több embert ölnek meg. A tartományi kormány már az első óra után 64 halottról és 715 sebesültről számolt be. A halálos áldozatok száma tovább fog emelkedni. A mentést végző munkavállalók csak fokozatosan érik el a távoli falvakat a hegyvidéki régióban Staatsmedien Mehr jelentése szerint 200.000 embert kellett a földrengés után pénteken evakuálni biztonságos helyre. 
Az információk szerint körülbelül 39.000 lakás megsemmisült, vagy megrongálódott. A kínai szeizmológiai mérések szerint a rengések 5,7 és 5,6 erősségűek voltak. Az epicentrum mindössze néhány kilométerre következtek be Yiliang várostól, Yunnan tartományban 10 km-es mélységben.
Miután tárgyalások folytak Pekingben, az amerikai külügyminiszter Hillary Clinton és az ő "párja", Yang Jiechi 2012. szeptember 5-én, hogy fenn akarják tartani a sajtó elkötelezettségét a két országban, annak ellenére, hogy a feszültségeket és a közelgő politikai változásokat Peking és Washington továbbra is konstruktív kapcsolatokkal kívánja támogatni. Ez természetesen diplomáciai hatásvadászat.
Clinton azt mondta, hogy "csalódott" Kína és Oroszország hozzáállása miatt a szíriai válságot illetően. Mindkét ország használta a vétójogát az ENSZ Biztonsági Tanácsábaneddig, megakadályozva a keményebb fellépést a damaszkuszi rendszer ellen.
Kína keleti részén, Jiangxi tartományban az árvizeknek és földcsuszamlásoknak több mint 330 ezer ember esett áldozatul. Az érintett régiókból 33 ezer embert telepítettek át.
Súlyosan érintette a katasztrófa a porcelán készítés központját, Jingdezhen városát, ahonnan 182 ezer embert kellett átköltöztetni. A károk mintegy 1,6 millió dollárt tesznek ki. A Hajkuej tájfun a harmadik az elmúlt hetekben és a tizenegyedik az elmúlt évben Kína keleti részén. 
Kína északi részén, a szűnni nem akaró esőzések következtében Hebei tartományban leomlott a Kínai Nagyfal egy 36 méteres szakasza – jelentette az EFE hírügynökség. A helyi hatóságok elmondása szerint a Falnak ezt a szakaszát már régen fel kellett volna újítani. Az omlás következtében senki sem sérült meg.
A kínai hatóságok mintegy 200 000 sanghaji lakost telepítettek ki egy erős tájfun veszélye miatt. Még 130 ezret Sanghajtól délre, a Zejiang tartományból telepítettek ki, amelyre várhatóan közeli napokban zúdul rá a tájfun. A meteorológiai szolgálat adatai szerint az elemi csapás a 2005 utáni legerősebb lehet. Az elmúlt hétvégén Kínára már rátört két másik tájfun, 23 ember vesztette életét.
Az sem titok, hogy Kínának területi vitája van a délkelet-ázsiai szomszédaival az erőforrásokban gazdag tengeri területek miatt. A felsőbb amerikai bűnöző vezetés megszokta, hogy bárhol játsszon a hangulatokkal, felboríthatja az egyensúlyt, és arrogánsan rájuk erőszakolja a "magatartási kódexét". Az is természetes, hogy az amerikai kormány bankmaffiája kiterjed a kínai-tenger partjaira is. A külügyminiszter látogatását néhány éles és kritikus kommentár kísérte a kínai állami médiában.Viszont ami a legfontosabb, a jövő hatalmas emberének Kínában, az alelnök Xi Jinping-nek, úgy tűnik, hogy nincs vágyálmai között, hogy megfeleljen az amerikai hiénának. Egy hívás jött meglepetésszerűen. "Váratlan időbeosztási problémák miatt" nem fogadja Clintont, így az otthon maradt. Ez a "bátor kiállás" valószínűleg minden kínait, és a világ többi, fenyegetett országát is megnyugtatja... És ugye most hétvégén érkezett a hír, hogy a FUJI, Japán legnagyobb vulkánja a kitörés szélén áll, vagyis 16-szor erősebb már a nyomás, mint ahol már ki kellett volna törnie (1.6 Megapascal 0,1 helyett.). Ha ez így marad, akár Krakatau-szerű robbanás lesz belőle és nem "egyszerű" vulkánkitörés.... Arról nem is beszélve, hogy mi lesz, ha esetleg ráküldenek a kellő pillanatban egy kis mágneses rezonanciás lökést ? (ami csak az összeesküvés-elméletekben létezik)......"
Talán egyszer a csirke, disznó, és minden egyéb más halálos szuperinfluenzákra is meg lesz majd a válasz, és a későbbiekben fény derül a zombi apokalipszis kiváltó okára is, ha lesz olyan opció...
Én viszonylag még nyugodtan alszom. Területi (és anyagi) vitám csak a frissen műtött öreglányom édestestvérével van, akiről elég hamar kiderült, hogy nemigen örül a mi kis szerződésünknek, amit még valamikor 2003-ban írtunk alá a fogadott nagyanyámmal. Persze a drága testvérke akkor sehol sem volt, semmiben nem segített, így hát én maradtam képben tettre készen. 
Most egyenlőre csak azon kell törnöm az fejem, hogy hogyan tartom el a családomat és hogyan háríthatok el minden egyéb olyan háttértámadást, ami a pénztárcámat, illetve annak tartalmát folyamatosan apasztja. 
A többin ráérek később is filózni.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése