2012. január 29., vasárnap

13.

Az nem teljesen igazságos, hogy kimaradunk egy fesztiválról, pedig kőkeményen be van hírdetve a brigád, hogy játszunk. Ráadásul ilyen kis internetes reklámspot (a youtube-on), internetes koncertplakátok (flyer-ek), különböző zenei, internetes portálok, hírdetik is az igét... Nem játszottunk, mert kivonult a rendőrség (Budapest szeme fényei) és keresztbe húzták a "világhírnév" (Hehe!) felé tartó törekvéseimet...

Az sem túl igazságos, hogy mikor szóvá tettem a szervezők közül az egyiknek bizonyos hiányosságokat, ami a fesztiválon résztvevő zenekarok brutális csúszásához vezetett, akkor nemes egyszerűséggel nekem ugrott... De ha jobban belegondolunk ezen a kurva világon nem sok dolog igazságos! Bántott, persze, hogy bántott a dolog, (azok nevében is mondom, akik éppen miattunk jelentek meg eme rendezvényen)! Akkor bántott, most már nem érdekel. Maradt némi tüske ugyan, de túlléptem rajta.

Tulajdonképpen leszarom a dolgokat. Mostanság hagyom, hogy sodorjon az ár, és jelen esetben ez tűnik a legjobb megoldásnak. Persze ezzel nem oldottam meg semmit, de ez most így tűnik a leghelyesebbnek.



Hogy veregessem bele...!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése